Werknemers

Zoek en vind je nieuwe werkgever

Zoek en vindt jouw nieuwe werkgever

Wij maken werkgevers zichtbaar en zetten ze op de kaart

Een sterk team met de juiste mensen zorgt ervoor dat je bedrijven kunnen groeien met goede werknemers. Wij helpen werkzoekenden en werkgevers om rechtstreeks met elkaar in contact te komen om zo de gelegenheid te bieden om met elkaar in gesprek te gaan.

Kijken naar kansen en mogelijkheden, NIET naar alle randvoorwaarden die de samenwerking tegengaan. Werkgevers moeten niet alleen naar jouw cv kijken (hard skills) maar juist naar jouw kennis, kunde en ervaring (soft skills). Via ons platform geven wij de mogelijkheid aan beide partijen.

De mogelijkheden voor jou als (latent) werkzoekende

  • Jij kunt anoniem zoeken;
  • Jij kunt zelf bepalen of en welk bedrijf interessant voor jou kan zijn;
  • Geen commerciële tussenpartijen die geld aan jou verdienen;
  • Controle over jouw toekomst;
  • Ook bedrijven vinden die op dit moment geen vacatures hebben;
  • Hulp en advies vragen aan ons team van specialisten.

Hoe werkt het?

Bedrijven laten zien waar zij mee bezig zijn, wat zij doen en waarom zij DE werkgever zijn waar jij naar op zoek bent. Ook al hebben zij nu geen vacatures, jij kunt ze wel vinden en eventueel contact met ze opnemen.

Stel in het zoekmenu links op de homepage jouw waarden in en GO! Bedrijven in jouw branche en regio. Klik op de bedrijfspagina en beslis of jij door wilt naar de website of toch verder gaat zoeken. Twee clicks en jij bent waar jij wilt zijn.

Heb jij hulp of advies nodig (bijvoorbeeld met het maken van een goed cv) dan kan jij contact met ons opnemen en gaan wij je helpen.

Het vinden van de juiste werkgever

Het filteren van de juiste werkgever kan best een opgave zijn. Daarom helpen we je graag. Wij kennen de bedrijven die bij ons aangesloten zijn en kunnen jou dus van meer informatie voorzien voordat jij besluit te solliciteren.

Bedrijven presenteren zich op ons platform EN natuurlijk ook via hun eigen website. Dit geeft jou als werkzoekende direct een beeld van het bedrijf.

Passie vanuit de praktijk
Met een passie voor techniek weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om de juiste mensen om je heen te hebben. Mensen die net zoveel passie hebben voor het vak als waar het bedrijf voor staat.

Ik houd ervan om het menselijk en helder te houden. Simpel en rechtlijnig, zodat iedereen precies weet waar hij of zij aan toe is. Geen commerciële tussenpartijen of mooie praatjes, maar het échte werk.

LET OP! Start regio Noord-Holland, uitbreiding geheel Nederland