Werkgevers

Laat je zien

Trek nieuwe specialisten aan

Wij maken jouw bedrijf zichtbaar en zetten je op de kaart

Een sterk team met de juiste mensen zorgt ervoor dat je kunt groeien met jouw bedrijf. Dat klanten de beste service krijgen die je ze kunt geven én dat het bedrijf gezond de toekomst tegemoet gaat. Maar daarvoor moet je die perfecte mensen wel weten te vinden en aan je binden. Hoe mooi zou het zijn als je niet meer de rompslomp van sollicitaties hebt, maar dat de juiste mensen jou direct weten te vinden? Met ons platform creëer je de zichtbaarheid om een topteam neer te zetten.

De mogelijkheden voor jouw bedrijf

  • Je bent zichtbaar voor werkzoekenden en andere partijen;
  • Je kunt jouw bedrijf laten zien, inclusief vacatures en evenementen;
  • Je kunt je werving gemakkelijk in eigen beheer nemen;
  • Kostenbesparing door snelle resultaten, zonder intermediairs;
  • Communiceer met jouw doelgroep binnen de sector en regio;
  • E-branding voor een sterke herkenbaarheid;
  • Social Mediacommunicatie;
  • Sterk beeldmateriaal als extra optie;
  • Ondersteuning HR/recruitment indien gewenst;
  • Persoonlijke hulp met het zo optimaal mogelijk inrichten van jouw account.

3 testimonials van bedrijven die al zijn geholpen:

Armando
ArmandoM&T Techniek
Lees verder
De samenwerking met Vacaturewerk en Vakkracht is voor ons DE ideale combinatie. Men neemt ons zeer veel werk uit handen en de resultaten zijn positief
Richard
Richardde Vries Installatietechniek
Lees verder
Heerlijke mensen om mee samen te werken. Zeer creatief en professioneel waarbij ik als klant altijd de eindbeslisser ben en zal blijven. Goede adviezen en een zeer prettige samenwerking!
Claudia
ClaudiaJouw Transformatie
Lees verder
Simpele en doeltreffende website waarmee mijn bedrijf beter onder de aandacht wordt gebracht bij werkzoekenden maar ook andere ondernemers/werkgevers!
Previous
Next

Hoe werkt het?
We geven bedrijven de gelegenheid om zich te presenteren als organisatie, maar ook om hun vacatures of evenementen te delen. Met behulp van een digitale landkaart kunnen bedrijven zich per regio en sector tonen. Door ons netwerk zorgen we voor veel bezoekers en zichtbaarheid, zodat je als bedrijf altijd zichtbaar bent voor potentiële sollicitanten. Een specialist die bij ons op de website komt zal zoeken naar bedrijven in zijn regio en vakgebied, en vervolgens word jij getoond met jouw persoonlijke bedrijfspagina.

De eerste indruk is enorm belangrijk bij het aantrekken van de juiste specialist. Om te voorkomen dat sollicitanten mogelijk bij voorbaat afhaken, zorgen wij ervoor dat jouw pagina er op en top verzorgd uitziet. Dan is het tijd om de sollicitaties te ontvangen!

Het vinden van de juiste kandidaten

Het filteren van de juiste kandidaat kan best een opgave zijn. Daarom helpen we je graag met een optimale pagina, zodat het daar niet aan kan liggen. Wij hebben meerdere professionele partners die een bedrijfsfilm en foto’s kunnen maken. We gaan samen op zoek naar het perfecte beeld dat jouw bedrijf onderscheidt van andere.

Het is hierbij belangrijk een zo duidelijk mogelijk beeld te schetsen van jouw organisatie. Kandidaten moeten voor zich kunnen zien hoe het is om bij jouw organisatie te werken, wie daar rondloopt en wat ze mogen verwachten. Zorg ervoor dat er geen enkele vraag overblijft bij het presenteren van jouw bedrijf en dat ze vol vertrouwen bij je willen solliciteren.

Passie vanuit de praktijk
Met een passie voor techniek weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om de juiste mensen om je heen te hebben. Mensen die net zoveel passie hebben voor het vak als waar het bedrijf voor staat.

Ik houd ervan om het menselijk en helder te houden. Simpel en rechtlijnig, zodat iedereen precies weet waar hij of zij aan toe is. Geen commerciële tussenpartijen of mooie praatjes, maar het échte werk.

Wil jij jouw bedrijf zo presenteren, zodat je de juiste specialisten aantrekt? Meld je vandaag nog aan en start met opvallen!

LET OP! Start regio Noord-Holland, uitbreiding geheel Nederland